Nazad na blog

Prirodni parfemi za muškarce koji mirišu na osećanja

objavljeno:
21/6/2022

U Alhemičarovu radionicu ušetao je mladić. Iskričavost ideje koju je nosio u sebi zainteresovala je Alhemičara, koji mu je posvetio svoju pažnju. Mladić je imao neočekivan zahtev – želeo je mirise koji oslikavaju njegovu celokupnu ličnost, životni trenutak u kom je postojan, lični pečat pri svakom koraku i okretu. Želeo je prirodni parfem za muškarca, koji odgovara njegovim različitim osećanjima i prenosi lepotu unutrašnjeg bića okolini… Inspirisan izazovom, Alhemičar se zapitao:

Šta je zavodljivo, pak neuhvatljivo,

Duhom razigrano, a nepokolebljivo bodro?

i u trenu osetio opčinjavajuće mirise prirodnih parfema za muškarce.

Koliko dugo tragate za parfemom koji odgovara vašim osećanjima, neguje i mirisom širi vašu posebnost? Pronalazite li svoju mirisnu notu, nežnu prema vašoj koži i okolini, prirodnu i organsku? Želite potpuno prirodne sastojke na vašoj osetljivoj koži i nesvakidašnje mirise istovremeno?

Magnolia Alhemija teži da svojom veganskom i cruelty-free kozmetikom obezbedi sveobuhvatnu negu za svakoga od nas. Posebna pažnja posvećena je i proizvodima za negu muškaraca. Sve što je muškarcu potrebno za svakodnevnu prirodnu rutinu su prirodni sapun za brijanje, prirodni tonik posle brijanja, prirodno ulje za bradu i prirodni vosak za brkove.

Ipak, Magnolia Alhemija otišla je korak dalje i, osluškujući potrebe korisnika, predstavila novu liniju proizvoda za negu muškaraca – prirodne parfeme.

„Kruno, pomozi mi da izaberem parfem takav da, kada uđem u prostoriju, mogu da ostavim specifičan utisak.“

Prirodni parfemi za muškarce

Nova linija proizvoda prirodne kozmetike brenda Magnolia Alhemija u fokus stavlja savremenog muškarca – snažnog i ranjivog, stabilnog i upitnog, zavodljivog i stidljivog. Muškarca, koji miriše na svoja osećanja, koji je smeo da ih ne skriva, koji se njima povezuje sa okolinom. Muškarca koji odiše snagom nežnosti, podjednako kao i nepokolebljivim samopouzdanjem, vrelinom letnje noći ili pak vrcavim duhom. Muškarca koji želi suptilne mirisne note koje se nežno obavijaju oko njega, znajući da su u potpunosti jedinstvene, jednostavne i u skladu sa prirodom.

Uhvatiti tračak prirode u bočici i njime dočarati osećanja umeće je vredno divljenja. Mešajući frakcionisano kokosovo ulje sa eteričnim uljima i prirodnim notama, Magnolia Alhemija predstavila je prirodne parfeme za muškarce i njihova osećanja. Casanova, Loki, Babađi i Perun, predstavljaju četiri arhetipa muškaraca i kolekciju prirodnih parfema namenjenih svakom od njih.

Prirodni parfemi koji bude maštu

Većini ljudi miris je prva dobrobit parfema, nešto što prvo primetimo, razlog zbog čega ih nosimo. Nekima je miris primarno čulo, a parfem vid komunikacije. Mirisi nam pričaju priče i bude specifične uspomene. Njima putujemo kroz vreme, na krilima mašte i emocija, u one trenutke za koje ih vežemo. Dovoljno je da zatvorimo oči i dopustimo mirisima da nas obaviju i odvedu u naša sećanja.

„Sećanje povezuje dešavanja, emocije i utiske sa mirisima. Važno mi je kako mirišem, jer na taj način mogu da pomognem da utisak koji ostavljam podseća na prošle događaje i postavlja osobu ili sobu u isto raspoloženje u kom smo bili prošli put.“

 

Ipak, mirisi nas mogu zadržati i u sadašnjem trenutku potpuno prisutnima, reflektujući naše misli i osećanja i auru našeg bića. Priče koje prenose prirodni parfemi za muškarce Magnolia Alhemije su priče svih vas, muškaraca. Priče o vašim izazovima, osećanjima, čarima koje u sebi nosite. Priče koje želite da prenesete okolini.

Šta šapću kardamon i cimet, mirisne note prirodnog parfema Casanova ?

Prirodni muski parfem

Ogrnut slatkim snom

pod skutom noći,

stazom neukroćenom

toplim vinom plovi.

Pod zlatnom maskom

slavuja u lov vodi,

zavodljivom opaskom

neveste razvodi.

Šta šapću jela i kleka, mirisne note prirodnog parfema Loki ? 

U šumi, pod hladom,

pod mahovinom,

pod opsenom

uvek neuhvatljivom.

Tiho se prikrada,

nestašno upetljava,

zadirkuje i ugađa,

dražesno zavarava.

Šta šapću sandalovina i limeta, mirisne note prirodnog parfema Babađi ?

U dubini sebe,

u sredini vretena,

daleko od larme

uzemljeno posmatra.

Etrom zaogrnut,

duhom razigran,

u nepovrat mlad,

plemenito dostojan.

Šta šapću klinčić i pačuli, mirisne note prirodnog parfema Perun ?

U trupu hrasta

drevno postojan,

u zraku sunca

mirno uveren,

u glasu groma

oruđem zlatan,

u kapi kiše

milostivo snažan.

Dozvoli svetu da te doživi onakvim kakav si zaista. Prirodno.

Zbog čega se naši prirodni parfemi razlikuju od drugih?

  • Prirodni sastojci;
  • Bez alkohola i veštačkih sastojaka;
  • Prirodni mirisi eteričnih ulja;
  • Note koje podržavaju osobine i osećanja;
  • Aromaterapeutsko dejstvo;
  • Jednostavna primena.

Sniffing party – promocija u skladu sa prirodom

Magnolia Alhemija se zalaže za očuvanje prirode, ne samo svojom kozmetikom, već i procesima rada. Tako je i Sniffing party, promocija prirodnih parfema za muškarce, podržala stavove brenda.

Mirisne note nove linije proizvoda testirane su bez upotrebe papirnih testera, na prirodan način –  mirisanjem delova tela na koje je parfem nanet. Kako je parfem namenjen muškarcima, naizgled sličnim, pak neodoljivo raznolikim, za potrebe promocije četiri muškaraca su ponela na sebi mirisne note ovih parfema. Na taj način mirisi su doživljeni daleko osobenije, u realnom okruženju. 

Različiti tipovi kože različito pohranjuju mirise. Svaki Magnolia Alhemija prirodni parfem oblikuje svoje mirisne note prema vašoj koži, šireći jedinstven miris svojstven vama, a istovremeno pružajući neizostavnu negu. 

Želite da odišete nesvakidašnjim, a tako poznatim mirisima, koje će svako u okruženju primetiti? Magnolia Alhemija osluškuje naše potrebe i nudi prirodno rešenje za svaku od njih. Izaberi i probaj parfeme skrojene prema tebi!